Nis

Yeşim Grup ve ÇEK Vakfı iş birliğiyle gerçekleşen, okulumuzda gönüllü öğrencilerimizle faaliyetlerini sürdüren sosyal sorumluluk projesi olan Her Coğrafyada Önce İnsan, Hatay’daki ilkokul öğrencileri için birbirinden güzel oyuncaklar hazırlıyor!

Nis

Kas

Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık ve Sinema Kulübü ile Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kulübü ortak calışması neticesinde, gönüllü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katilimiyla "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bursa" konulu fotoğraf sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Sayın Velilerimiz;

Bursa Valiliği tarafından Deprem Bölgesindeki vatandaşlarımız için YARDIM KAMPANYASI düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz gerekli şartları yerine getirerek eSafety Label Bronz etiketi almıştır. European Schoolnet Academy (Avrupa Okul Ağı) tarafından verilen ve uluslararası geçerliliği olan eSafety Label etiketi okulumuza uluslararsı platformlarda değer katmıştır. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Ortaklığı Programı çerçevesinde birlikte çalışacağımız Çorum Cumhuriyet Lisesi'nin tanıtım videosu yayınlandı.