Okul Aile Birliği Toplantısı

Sayın Velimiz,

Bilindiği gibi okulumuz güçlendirme, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ekim 2021 ayı itibarı ile eğitim öğretimine Osmangazi İlçesinde bulunan  Şehit Sinan Acar Ortaokulunda devam etmektedir.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısının 20 Ekim 2021 Çarşamba  günü saat 13.00 de Şehit Sinan Acar Ortaokulu toplantı salonunda yapılması planlanmıştır. Toplantı yeter sayıya ulaşmadığı takdirde  27 Ekim 2021 Çarşamba günü  aynı yer ve saatte tekrar yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Okulumuzun tüm öğretmen ve velileri Okul Aile Birliği doğal üyesi olup, genel kurula katılımlarınızı önemle rica ederim.

Yeşim ÖMERĞLU ÜNLÜ

Şükrü Şankaya Anadolu  Lisesi Müdürü