BURSA İL MEM ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ KONSORSİYUMU ÖĞRENCİ GRUP HAREKETLİLİĞİ İÇİN ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ VE TAKVİMİ

BURSA İL MEM ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ KONSORSİYUMU

ÖĞRENCİ GRUP HAREKETLİLİĞİ İÇİN ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ VE TAKVİMİ Okulumuz, 2022 yılı güz döneminde yapılması planlanan Erasmus+ Okul Eğitimi Konsorsiyumu öğrenci grup hareketliliği için öğrenci seçim sürecini başlatmıştır. Hareketliliğe 2021-2022 yılında okulumuzun 9, 10 ve 11.sınıfında kayıtlı olan TÜM öğrencilerimiz başvuru yapabilirler. Başvuran öğrencilerimiz, öncelikle yabancı dil (İngilizce) yeterlilik sınavına ve mülakata alınacaklardır. Buradan yeterli puana ulaşan öğrencilerimizin akademik, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılım ve başarı durumlarına göre de değerlendirilmeleri sonucunda oluşacak sıralama ile hareketliliğe katılacak öğrenci seçim süreci tamamlanacaktır. Tüm öğrencilerimize süreçte başarılar diliyoruz.

Öğrenci seçim kriterleri ve Öğrenci seçim süreci takvimi için TIKLAYINIZ.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 24.04.2022 22:03 - Görüntülenme: 1041