9.Sınıf Yeni Kayıtlar Hakkında Önemli Duyuru (2023-2024)

ŞÜKRÜ ŞANKAYA ANADOLU LİSESİ

2023-2024 EĞTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİ

Kayıtlar 8 Ağustos 2022 tarihinden itibaren hafta içi 10.00-16.00 saatleri arasında okulumuzda yapılabilecektir.

GEREKLİ BELGELER:

Öğrenci Tarafından Getirilecek:

1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2.Yüzdelik Dilimin Bulunduğu Sınav Sonuç Belgesi

3.Vesikalık Fotoğraf - 2 Adet (6 Aydan Yeni)

4. 5 top A4 Fotokopi Kâğıdı (Fotokopi makinasına uygun 80 gr)

Okul Müdürlüğü Tarafından Verilecek Belgeler:

1.Öğrenci Kayıt ve Bilgi Zarfı

2.Öğrenci veli – Okul Sözleşmesi

3.Seçmeli Dersler Dilekçesi

Sayın Veli;

Zorlu bir sınav sürecinden sonra elde etmiş olduğunuz başarıdan dolayı öğrencimizi ve sizleri tebrik ederiz. "Sürekli gelişen, yenilikçi ve öncü..." vizyonu ile sadece öğreten değil birlikte öğrenen, üretkenliğin fikirleri hayata geçirme cesareti olduğuna inanan, girişimciliği önemseyen, yenilikçi fikirlere açık bir okul olan Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, akademik başarının tek başına yeterli olmayacağının bilincinde öğrencilerimizi bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif, sosyal ve toplumsal her alanda donatarak özgüvenli gençler olarak hayata hazırlamak ve hayallerine ulaştırarak mezun etmeyi hedefliyor. ÖNCE İNSAN felsefesi ile hareket eden okulumuzda, sevgiyi önceleyerek, temel değerinden kopmadan, geleceğe güçlü adımlarla ulaşmalarını hedefliyoruz.

* Veli-Öğrencinin gerekli evrakları imzalamak, teslim etmek; Servis ve Yemek hizmeti gibi konularda bilgi almak için kayıt döneminde okula gelmesi gerekmektedir.

(Öğrenci velisi, anne veya babasıdır. Özel durumlarda veli, yasal velayet/ vasi olan kişidir. Özel durumlarda belgeleri imzalayabilmek için mahkemece verilen veli/vasi belgesini ibraz etmeniz gerekmektedir.)

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 17:02 - Görüntülenme: 1716